Prvá prezentácia pre dopravcov na Slovensku

Spolupracujeme s dopravcami na Slovensku.

Prvá prezentácia pre dopravcov na Slovensku

Prvé zasadanie združenia dopravcov na Slovensku prebehlo s našou účasťou.

Predstavili sme zástupcom prevádzkovateľov hromadnej dopravy prezentáciu našej spoločnosti a taktiež novinky v oblasti internetu pre verejnú dopravu. V poslednej dobe sa môžeme pochváliť niekoľkými ukážkovými referenciami, ktoré dopravcov veľmi zaujali.

Jedná sa o dlhodobú spoluprácu s košickým dopravcom Eurobus, ktorý veľmi profesionálne využíva uvítaciu stránku Wi-Fi pre komunikáciu s cestujúcimi. Ďalšou Case Study je referencia dopravcu SAD Žilina pre ktorého MOBILBOARD realizoval riešenie prepojenia LCDWi-Fi routera. Dopravca má možnosť v obidvoch zariadeniach meniť obsah a manažovať funkčnosť priamo zo svojho PC na stole.

Tretie Case Study, ktoré si veľmi vážime je zabezpečenie internetu v nových električkách výrobcu Škoda Transportation. Tu bolo potrebné dodať veľmi rozsiahlu dokumentáciu a homologizáciu pre dráhové vozidlá. Celý projekt by sa mal realizovať od 10/2017.

Je vidno, že náš router MB Wi-Fi Transport je pripravený pre široké použitie v doprave a spĺňa najprísnejšie požiadavky.