MOBILBOARD predstaví Wi-Fi router novej generácie

Nový Wi-Fi router má niekoľko technických vylepšení.

MOBILBOARD predstaví NOVINKU

Na trh uvádzame zariadenie vhodné pre verejnú dopravu, ktoré spoľahlivo a jednoducho zaistí cestujúcim prístup Wi-Fi free.  

Špičkový router pre váš internet

Nový Wi-Fi router je výkonnejší, rýchlejší, odolný pre podmienky mobilného Hotspotu a má niekoľko dôležitých technických vylepšení.

Veľkou výhodu je vzdialený managment a monitoring, ktorý umožňuje vybavenie až 55 cestujúcich naraz. V cene je 3 ročná záruka.

Pokiaľ dopravca hľadá odpoveď na otázku aké parametre sú dôležité a ako si správne vybrať zariadenie pre šírenie internetového signálu vo vozidle – informácie mu poskytne prezentácia v Seminární sále Foyer Levého křídla Průmyslového paláceMOBILBOARD poskytne skúsenosti s prevádzkou Wi-Fi v autobusoch, trolejbusoch a trolejbusoch. Vysvetlí možnosti využitia online pohľadu v praxi – prečo je dôležité mať vzdialenú správu a na čo je potrebná.

MOBILBOARD je dodávateľ riešení internetu dodávateľ riešní internetu do vozidiel verejnej dopravy prevádzkovateľ reklamnej siete  Wi-Fi reklama. V roku 2014 sa stal výhradným partnerom pre verejnú sopravu spoločnosti Smart-Con s. r. o., ktorý je výhradným distribútorom pre ČR a SK spoločnosti ADVANTECH – globálneho výrobcu routerov pre priemyselné aplikácie.

Dopravcovia môžu využiť nákup Wi-Fi routerov pri nákupe nových vozov (možné vopred dohodnúť s poprednými výrobcami autobusov).
Kvalitné Wi-Fi zariadenie s online dohľadom zaistí dopravcovi v budúcnosti návratnosť svojich investícii prostredníctvom monetizácie uvítacej stránky v predajnej sieti Wi-Fi reklama.