Čo nové priniesol CZECHBUS 2019?

MOBILBOARD zaujal originálnou expozíciou Wi-Fi DRIVE!

Čo nové priniesol veĺtrh CZECHBUS?

Rok sa s rokom zišiel a opäť sme využili príležitosť byť pár dní súčasťou významného tuzemského veľtrhu CZECHBUS. V tomto roku sme však poňali výstavnú expozíciu úplne netradične.

Zaujali sme originálnou expozíciou Wi-Fi DRIVE!

Veľtržným hosťom sa naskytol pohľad na netradičný stánok v podobe MOBILBOARD Wi-Fi DRIVE THRU, cez ktorý sme originálnym spôsobom demonštrovali rýchlosť služieb MOBILBOARD Wi-Fi pre dopravu a mestá. Ukazovatele v podobe jazdných pruhov, nápadité vizuálne prvky, každý detail mal návštevníka prilákať k návšteve a vyvolať pocit rýchleho občerstvenia DRIVE THRU bagetérie. A to sa s ohľadom na frekvenciu klientov určite podarilo!

V prezentačnej zóne sme predstavili pod vlastným logom nový koncept služieb –Wi-Fi bez starostí, ktorá bola nosnou témou tohtoročného stretnutia. Práve tá ponúka dopravcom nadštandardné riešenie verejného internetu v doprave, úplne na mieru pre konkrétny typ dopravy, v relatívne krátkom čase, a hlavne s minimom starostí. MOBILBOARD ako jeden z mála dodávateľov ponúka verejné Wi-Fi pripojenie s marketingovým využitím, čo je v tuzemsku ojedinelý projekt.

Zákazníci sa tak mohli nielen zoznámiť s chytrou Wi-Fi a osobne si kvalitné pripojenie vyskúšať, čo hojne využívala najmä mladšia generácia, ale tiež si pochutnať na s nadsádzkou pomenovanom menu „Wi-Fi bagetách“ a „Wi-Finách alias sladkých Muffinách“ a ďalších špecialitách.

Ďakujeme všetkým za príjemné stretnutie a budeme sa na vás tešiť zase budúci rok!