Výnimočný apríl pre MOBILBOARD – získali sme povolenie prevádzkovať reklamu na Severnej Morave!

350 úplne nových autobusov pre vašu reklamu.

Získali sme povolenie prevádzkovať reklamu na Severnej Morave!

Klienti budú mať možnosť inzerovať na krajských autobusoch, ktoré boli pre reklamu zakázané.
K dispozícii ďalších 350 úplne nových autobusov. Tento rok dosiahneme takmer 2 tisíc autobusov,
ktoré máme exkluzívne v predaji v Česku a na Slovensku.

Tentoraz sa MOBILBOARDU podarilo naozaj niečo výnimočné

Koordinátorom ODIS v Moravskosliezskom kraji (MSK) sme sa dohodli na niekoľkých reklamných formátoch, ktoré budeme môcť ponúkať na ich autobusoch.

Dopravcovia pôsobiaci v tomto regióne museli pri výberovom konaní splniť veľmi prísne súťažné podmienky, vychádzajúce z Technických a prevádzkových štandardov ODIS. Doposiaľ MSK nedovoľoval realizovať žiadnu reklamu, vozidlá mohli obsahovať iba znaky kraja.
Po ročnom vyjednávaní sa nám podarilo získať povolenie na prevádzkovanie aspoň troch štandardizovaných reklamných formátov – zadné okno autobusu, bočné okná a TV spoty v LCD monitoroch.

Firmy pôsobiace v regióne, ale aj celonárodné firmy tak budú môcť osloviť svojich potenciálnych zákazníkov v lokalitách Severnej Moravy.
Momentálne je nákup realizovateľný iba v niektorých oblastiach MSK, ale od júna 2019, kedy budú uvedené do prevádzky nové autobusy, sa rozšíri na celú oblasť. Onedlho bude spustený nový web.

Každopádne sme prerazili podmienky, ktoré sa zo začiatku zdali nepriechodné. Chceli by sme týmto poďakovať zástupcom Koordinátora ODIS, že vzal do úvahy naše argumenty a umožnil inzerovať firmám v regióne. Lepšie je dohodnúť sa na štandardizovaných formátoch a pevne daných podmienkach, ako presadzovať plošný a globálny zákaz. Veríme, že budeme pozitívnym príkladom pre ostatné kraje ČR.

Takže ideme do toho!
Pre prvých záujemcov máme výhodné uvádzacie ceny!