Rozširujeme sieť reklamných plôch v Prahe o digitálnu LED OBRAZOVKU

MOBILBOARD spustil nový veľkoplošný reklamný formát priamo v centre Prahy.

Rozširujeme sieť reklamných plôch o digitální LED obrazovku v Prahe

MOBILBOARD spustil nový veľkoplošný reklamný formát priamo v centre Prahy na Národnej triede, na budove Obchodního domu Máj.

S prichádzajúcou jesennou  reklamnou sezónou vstupujeme na český mediálny trh s čerstvou NOVINKOU. Aktuálnu ponuku pohyblivých OOH formátov, Wi-Fi reklamy a sieť digitálnych LCD obrazoviek v transporte sme od septembra novo doplnili o veľkoplošnú LED obrazovku v samotnom centre pražskej metropoly. Exkluzívny DOOH nosič, ktorý sa nachádza na lukratívne pražskej adrese, ponúkne klientom atraktívny pohyblivý formát pre kľúčové kampane, vysokú frekvenciu zásahu, počet zobrazení a živý prenos reklamy vo dne aj v noci. Nespornou výhodou je bezpochyby neobmedzenosť kreatívneho riešenia a dokonalý vizuálny zážitok pre samotných príjemcov oznámenia.

Prepájame pohyblivý outdoor s digitálnymi nosičmi

Naším cieľom je ponúknuť klientom prepojenie pohyblivého outdooru s digitálnymi médiami a budovať tak cestu pre kooperáciu týchto nosičov, ktoré jednotlivo majú v média mixe svoju významnú pozíciu a vzájomne sa skvele podporujú.  

Dáva nám zmysel, aby sme súčasné pokrytie Prahy autobusmi s pohyblivými formátmi doplnili o panel s pohyblivou reklamou v centre.
Taktiež nám dáva zmysel k existujúcim 2 tisícom digitálnych LCD obrazoviek vo verejnej doprave, ktoré majú po celej Českej republike regionálne zacielenie, doplniť exkluzívny LED panel pre digitálnu imidž reklamu. Reálna video ukážka LED obrazovky TU.

Robíme projekty, ktoré majú zmysel a sú spojené s dopravou a mestom.
Sme tu pre malých aj veľkých zákazníkov.