MOBILBOARD oslavuje 15 rokov na trhu

Dodávate nám energiu do daľšej práce!

MOBILBOARD oslavuje 15 rokov na trhu

Naša spoločnosť predáva reklamu na transporte od roku 2003, v roku 2008 sme otvorili samostatnú pobočku v Bratislave. Po dobu pôsobenia na trhu s reklamnými formátmi na dopravných prostriedkoch verejnej dopravy, sa podarilo priniesť mnoho inovácií, nových formátov a projektov.

MOBILBOARD realizuje stovky kampaní ročne a mnoho daľších ju ešte čaká

To bolo dôvodom, prečo sme nenechali výročie len tak, ale pripravili niekoľko zaujímavých promoakcií.

V týchto dňoch máte možnosť vidieť na linkách MHD Zlín trolejbus s motívom tímu MOBILBOARD. Vyrobili sme si polep, ktorý využíva kolesá trolejbusu ako kolesá kolobežky a kde celá naša firma „jazdí“. 

Prečo práve Zlín? 

Chceme dať na vedomie hlavne v Zlíne, kde všetko začalo, že tu sídli firma s celorepublikovým dosahom, a že za ňou stoja ľudia, ktorí reklamné kampane na MHD zaisťujú. Tiež názov firmy vznikol vďaka reklamnému formátu mobilboard = mobilný billboard, ktorý ako prvý premával na autobuse zlínskej MHD a potom sa rozšíril po celej ČR a Slovensku. K výročiu firmy vzniklo aj firemné video, kde aj zákazníci zo Slovenka uvidia, kto sa o nich stará a ako sú pre nich nastavené procesy a služby na kľúč.

Slávilo sa aj v Prahe

Oslavy vyvrcholili narodeninovou párty v Prahe, dňa 6.9. Vo vinnom sklípku pod Petřínom sa uskutočnilo stretnutie klientov, dopravcov a obchodných partnerov nielen z Česka, ale aj zo Slovenska. Prečo v Prahe? Pretože tento rok je prvým obchodným rokom novo otvorenej pobočky MOBILBOARD PRAHA a vzniklo nám tam mnoho nových obchodných vzťahov.

Veľké poďakovanie všetkým obchodným partnerom a klientom, že sa za nami prišli pozrieť do Prahy a užiť si našu narodeninovú párty. Cimbalová muzika, súťaže, chutné špeciality a výborné vínko určite prispeli k dobrej zábave. Ďakujeme za darčeky a úprimné blahoželania – dodali ste nám energiu do daľšej práce.

Na rozlúčku sme si sľúbili ďaľších úspešných 15 rokov na trhu s reklamou v pohybe.
Ďakujeme Vám, že idete s nami!