Český MOBILBOARD slávnostne predstavil nové reklamné formáty pre Severnú Moravu

Prepojujeme región s celorepublikovými kampaňami.

Český MOBILBOARD slávnostne predstavil nové reklamné formáty pre Severnú Moravu

Predposledný júnový piatok kolegovia z MOBILBOARDU pre Českú republiku slávnostne predstavili nové reklamné plochy v Moravsko-sliezskom kraji

Akcia prebehla v Dolných Vítkoviciach.  Jej cieľom bolo načrtnúť klientom a obchodným partnerom fungovanie OUTDOOR INZERCIE NA TRANSPORTE a prepojenie regiónu s celorepublikovými kampaňami.

Industriálne prostredie Hlbiny Dolných Vítkovíc vytvorilo pre všetkých zúčastnených jedinečnú atmosféru na predstavenie  pohyblivej reklamy na Severnej Morave príjemnou formou.

Autobus slávy vyzýval hostí k vyskúšaniu nalepenia okennej perforovanej fólie v tvare hollywoodskej hviezdy. Ukážková komentovaná aplikácia reklamného polepu na bočné okno autobusu pre zmenu demonštrovala, čo všetko inštalácia a odstránenie polepu obnáša.

Boli predstavené všetky štandardizované formáty na autobusoch ODIS v reálnej podobe – zadné okno, bočné okno, TV spot v LCD obrazovke a Wi-Fi reklamný banner na vstupnej stránke telefónu.

Celú akciu dokreslila výborná gastronómia a kulinárska show pod taktovkou špičkového kuchára Davida Valíčka z ostravského Food Ateliéru, ktorá bola nepochybne zážitkom pre každého.

Každý z hostí dostal darčekový poukaz na prehliadku areálu DOV. Tí, ktorí ho využili, mali jedinečnú príležitosť vstúpiť do vnútra tejto unikátnej priemyselnej pamiatky a nahliadnuť do jej histórie.

Bolo skvelé osobne sa stretnúť s klientmi a obchodnými partnermi. Tešíme sa zase nabudúce! 

Sme jeden tím – MOBILBOARD!